Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ofte stillede spørgsmål

I vores FAQ har vi samlet en række af de mest stillede spørgsmål, som vi modtager. Hvis du alligevel ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende os en mail.

Hvad koster det at oprette en opgave på Fotografland?

Det er helt gratis at finde fotografer hos os.

Vi formidler din opgavebeskrivelse til vores fotografer, som tager stilling til netop din opgave. Du vælger selv den fotograf, som du mener passer til din opgave, og det koster ikke noget. Skulle du alligevel ikke finde nogle af dine tilbud ideelle, er du heller ikke forpligtet til at tage imod et tilbud. Vi sætter dog pris på, at du annullerer din opgave, såfremt du ikke skal bruge en fotograf alligevel, så fotograferne ikke byder forgæves.

Hvordan virker Fotografland?

Du har mulighed for enten at vælge at søge i vores katalog af fotografer, og direkte kontakte den du bedst kan lide – eller du kan beskrive din opgave og lægge den ud til fotograferne, som henvender sig til dig med tilbud på din opgave.

Hvilke opgaver kan jeg få løst hos Fotografland?

Vi har specialiseret os indenfor netop fotografer, hvorfor du kan få løst enhver fotografopgave hos os. Dette inkluderer en lang række kategorier på Fotografland, herunder alt i familiebilleder, bryllupsbilleder og erhvervsbilleder, men også mange andre kategorier.

Kan jeg få svar på spørgsmål om min opgave?

Når fotografen tager kontakt med et tilbud eller du kontakter fotografen, stiller Fotografland et beskedsystem til rådighed, hvor I kan aftale alle detaljer og du kan stille spørgsmål til fotografen.

Hvor i Danmark har I fotografer?

Vores mål er at være behjælpelig med fotografer i hele landet. Du kan søge efter fotografer i din by, under ”Find en fotograf” og se om vi har fotografer i nærheden, som kan hjælpe dig.

Hvad sker der, når jeg har oprettet en opgave?

Når du har oprettet en opgave, sender vi den ud til relevante fotografer (de fotografer som er i nærheden, og beskæftiger sig med den kategori, du har valgt) og ligger den op på en intern opslagstavle som kun fotograferne kan se. Dermed er der stor chance for, at en fotograf tager kontakt til dig.

Hvad sker der, når jeg tager direkte kontakt til en fotograf?

Når du tager direkte kontakt til en fotograf, har du mulighed for 1) at kontakte fotografen med en indledende besked, eller 2) at sende en opgavebeskrivelse til fotografen. Herefter vil fotografen 1) besvare din besked, eller 2) sende et tilbud på din opgave.

Er mine data opbevaret sikkert?

Vi sætter en stor ære i at opbevare information om dig sikkert. Vi deler ikke dine oplysninger som e-mail, tlf. nr. og navn med nogen andre.