Om os

Leder du efter en fotograf? Læs om os her

Når du står og mangler en fotograf, kan det være svært at bedømme hvilken fotograf det skal være. Google flyder over af fotografer, men det kan være svært at vurdere, hvem det lige skal være, som skal tage dine billeder.


Dette er præmissen for Fotografland, som specialiserer sig i det fotografiske håndværk, og som har samlet et bredt udvalg af de bedste fotografer til dig. Du kan finde alle vores fotografer under ”Find en fotograf”, hvor du også kan se fotografens placering, om fotografen har et studie, hvad andre siger, og tage kontakt til enhver fotograf, helt gratis. Du kan også beskrive din opgave, og lægge den ud til fotograferne. På den måde modtager du en række tilbud på din opgave, så du let kan vælge, den fotograf du vil have.
Er du fotograf? Læs om os her

Fotografland startede som konsekvens af manglende kvalitetsplatforme for fotografer, som samtidig ikke tager op til 10% eller mere af fotografernes omsætning. Derfor har Fotografland sat sig for at skabe den bedste platform, målrettet mod fotografer og deres kunder, som samtidig skal være gratis for dens brugere.


Vi har udbygget og forbedret funktionerne der er til rådighed for både kunder og fotografer, hvorfor det ikke blot er muligt at finde hinanden gennem Fotografland, men også at levere kunden deres billeder gennem vores platform, integrere aftaler i din telefons kalender, eksponere dig selv bedre og aftale alle detaljer i vores interne beskedsystem. Dermed kan du holde opgaven fra indledende kontakt til levering af billeder samlet ét sted.


Finder du alligevel funktioner eller andet du mangler, er vi altid glade for at høre fra dig, så kontakt os gerne.